5 gode grunde til at lave en fremtidsfuldmagt - TestaViva

5 gode grunde til at lave en fremtidsfuldmagt

Hvad skal der ske, hvis du en dag bliver syg eller får en tagsten i hovedet, som medfører, at du ikke kan tage vare på sig selv?

Tag stilling i dag og opret en fremtidsfuldmagt hos TestaViva.

Her får du fem gode råd til at få styr på fremtidsfuldmagten, før det er for sent:

 1. Bestem selv, hvem der må handle på dine vegne

  Med en fremtidsfuldmagt vælger du, hvem der skal kunne handle på dine vegne, hvis du en dag ikke selv er i stand til det. Du kan vælge at indsætte én eller flere fuldmagtshavere. Du kan desuden vælge, om fuldmagtshaverne skal varetage dine personlige og økonomiske forhold, eller om de kun skal have adgang til en af forholdene. TestaViva anbefaler, at fuldmagthaverne har adgang til både personlige og økonomiske forhold.
 2. Få en digital fremtidsfuldmagt

  Hos TestaViva får du en digital fremtidsfuldmagt. Det betyder, at den kan tilgås af læger, apoteker m.m., hvis/når fremtidsfuldmagten bliver aktiveret. Det er dermed nemmere for dine pårørende at varetage dine økonomiske og personlige interesser – som fx at få lov til at se i din lægejournal og hente medicin til dig på apoteket.
 3. Hjælp dem, der skal hjælpe dig

  Med en fremtidsfuldmagt behøver dine pårørende ikke Familieretshusets (tidl. Statsforvaltningen) godkendelse til fx at sælge huset, købe gaver og få indsigt i dine lægejournaler, selvom de står i en situation, hvor der kræves hurtig handling.
 4. Undgå splid i familien

  Det kan være svært for dine pårørende at beslutte, hvem der skal have lov til at tage vare på dine forhold, hvis du ikke selv kan. Denne beslutning tager du i en fremtidsfuldmagt – dermed kan du undgå, at der opstår problemer i familien.
 5. Kom uden om ventetid og fastlåste informationer

  Hvis du ikke har lavet en fremtidsfuldmagt, og du en dag ikke kan tage vare på dig selv, er det Familieretshuset, der tager afgørelsen om, hvem der skal være din(e) fuldmagtshaver(e). Denne afgørelse kan tage op til et år – i mellemtiden vil dine personlige og økonomiske informationer være fastlåst.

Det med småt

En fremtidsfuldmagt er relevant for alle over 18 år. Den giver tryghed for dig og dine kære. Opret en fremtidsfuldmagt i dag – du ved aldrig, hvornår du får brug for den. Hos TestaViva kan du lave den nemt og digitalt. Gå ind på TestaViva.dk, opret en bruger og kom i gang med fremtidsfuldmagten. Det tager kun 5-9 minutter at oprette en fremtidsfuldmagt, og du har den med det samme.

Hos TestaViva kan du oprette en fremtidsfuldmagt til en god pris. For at gøre en fremtidsfuldmagt juridisk gyldig, skal den tinglyses og vedkendes hos en notar. Der kan derfor yderligere forekomme retsafgifter til tinglysning og/eller notar.

Gå til Fremtidsfuldmagt